7 بهترین سرخ کن بادی سال 2022 برای سرگرمی و بدون چربی

فقط به این دلیل که براونی در سرخ کن هوا پخته می شود، آن را سالم تر نمی کند. همین امر در مورد آن سیب زمینی سرخ شده یخ زده نیز صدق می کند. مزیت واقعی سرخ کردن در هوا، توانایی کنترل کل چربی است که توسط هر غذایی در مقایسه با سرخ کردن تابه یا سرخ کردن عمیق جذب می شود. اگر آن اقلام قبلا سرخ شده و سپس دوباره گرم شده باشند، میزان چربی آنها تغییر نکرده است. چربی برای یک رژیم غذایی سالم ضروری است. سرخ‌کن‌های بادی نسبت به روغن داغ حباب‌دار ترسناک‌تر هستند، اما آنچه در آن‌ها قرار می‌دهید به همان اندازه با چیزی که از آنها بیرون می‌آورید ارتباط دارد.

قبل از خرید سرخ کن بادی چه نکاتی را باید در نظر گرفت

اکنون که سرخ کن های هوا عملکردهای بهبود یافته ای دارند، بسیار استاندارد است که آنها با مجموعه وسیعی از تنظیمات دمایی از پیش تعیین شده و عملکرد مکث خودکار برای زمانی که سبد در هنگام استفاده از سرخ کن باز می شود، ارائه شوند. تمیز کردن بسیار مهم است و اینکه بتوانید آنها را به راحتی جدا کنید و دوباره سرهم کنید بسیار مهم است. درست مانند سایر وسایل آشپزی، تمیز کردن آنها در حالی که تازه استفاده می شود بسیار آسان تر از چند ساعت انتظار است. میزان پر سر و صدا بودن مدل نیز مهم است و برای بررسی مقوله مفیدی بود.


بهترین سرخ کن هوای کلی: سرخ کن هوای پریمیوم فیلیپس XXL

سبک سبد: احتمالاً سبک اصلی سرخ کن های هوا، سبد به سبدی اطلاق می شود که مانند یک کشو از دستگاه بیرون و داخل می شود. آنها در طول سال ها بهبود یافته اند تا ظرفیت بیشتری داشته باشند و در خارج از پخت و پز تنها یک وعده مفید باشند. آنها همچنین فشرده تر و قابل حمل تر از سبک های دیگر سرخ کن های هوا هستند.

سه جزء در این فرآیند وجود داشت. یکی، سرخ کن هوا چقدر خوب کار می کند؟ دو، کار کردن با مدل چقدر آسان است. و سه، تمیز کردن آن چقدر آسان است؟ نکته اصلی سرخ کن بادی این است که غذا را به طور یکنواخت پخته، قهوه ای و ترد می کند. اگر سیب زمینی های سرخ شده شما آن پوسته بیرونی ترد را ندارند پس چه فایده ای دارد؟ ما به نحوه عملکرد هر یک از سرخ کن های هوا با سیب زمینی سرخ شده یخ زده، تاکیتوهای خانگی و بال مرغ با استخوان نگاه کردیم. ما یک مرغ کامل و تکه تکه شده را برای مدل جوجه گردان تست کردیم. بهترین سرخ کن ها به طور مداوم غذا را به سرعت و به طور یکنواخت طبخ می کنند و دارای عناصر گرم کننده قدرتمندی هستند که شبیه اجاق های سنتی هستند.

سبک دو سبد: یک سرخ کن بادی به سبک سبدی بردارید و سبد دوم را اضافه کنید تا سرخ کن هوای دوسبدی خود را داشته باشید. آنها کاربرد هر مدلی را دوچندان می کنند و شما می توانید به طور همزمان غذا را در دماهای مختلف و برای مدت زمان متفاوت بدون مزاحمت دیگری بپزید. اندازه آن‌ها بزرگ‌تر است، اما این کاربرد اضافی می‌تواند مدلی را که می‌خرید یا خراب کند.

سرخ کن دیجیتال فیلیپس Premium XXL

ظرفیت: 4.1 لیتر
ابعاد: 13.95 x 13.8 x 12 اینچ
شستشو: سبد و سینی سرخ کن بادی قابل شستشو در ماشین ظرفشویی هستند. مدل را با یک پارچه مرطوب تمیز کنید.



منبع

اجاق های توستر سرخ کن هوا: اینها اساساً اجاق‌های کوچک شده برای استفاده در پیشخوان آشپزخانه شما هستند. آنها بی نهایت قابل حمل هستند و می توانند همه چیز را از پخت، برشته کردن، آبگیری و برشته کردن انجام دهند.

یادداشتی در مورد “سلامتی” سرخ کن های هوا


منتشر شده

در

توسط

برچسب‌ها: