فقط به این دلیل که براونی در سرخ کن هوا پخته می شود، آن را سالم تر نمی کند. همین امر در مورد آن سیب زمینی سرخ شده یخ زده نیز صدق می کند. مزیت واقعی سرخ کردن در هوا، توانایی کنترل کل چربی است که توسط هر غذایی در مقایسه با سرخ کردن تابه یا سرخ کردن عمیق جذب می شود. اگر آن اقلام قبلا سرخ شده و سپس دوباره گرم شده باشند، میزان چربی آنها تغییر نکرده است. چربی برای یک رژیم غذایی سالم ضروری است. سرخکنهای بادی نسبت به روغن داغ حبابدار ترسناکتر هستند، اما آنچه در آنها قرار میدهید به همان اندازه با چیزی که از آنها بیرون میآورید ارتباط دارد.
قبل از خرید سرخ کن بادی چه نکاتی را باید در نظر گرفت
اکنون که سرخ کن های هوا عملکردهای بهبود یافته ای دارند، بسیار استاندارد است که آنها با مجموعه وسیعی از تنظیمات دمایی از پیش تعیین شده و عملکرد مکث خودکار برای زمانی که سبد در هنگام استفاده از سرخ کن باز می شود، ارائه شوند. تمیز کردن بسیار مهم است و اینکه بتوانید آنها را به راحتی جدا کنید و دوباره سرهم کنید بسیار مهم است. درست مانند سایر وسایل آشپزی، تمیز کردن آنها در حالی که تازه استفاده می شود بسیار آسان تر از چند ساعت انتظار است. میزان پر سر و صدا بودن مدل نیز مهم است و برای بررسی مقوله مفیدی بود.
بهترین سرخ کن هوای کلی: سرخ کن هوای پریمیوم فیلیپس XXL
ظرفیت: 4.1 لیتر
ابعاد: 13.95 x 13.8 x 12 اینچ
شستشو: سبد و سینی سرخ کن بادی قابل شستشو در ماشین ظرفشویی هستند. مدل را با یک پارچه مرطوب تمیز کنید.
اجاق های توستر سرخ کن هوا: اینها اساساً اجاقهای کوچک شده برای استفاده در پیشخوان آشپزخانه شما هستند. آنها بی نهایت قابل حمل هستند و می توانند همه چیز را از پخت، برشته کردن، آبگیری و برشته کردن انجام دهند.