نوازندگان به خاطر زندگی های زیاد بدنام هستند. وقتی صحبت از خوردن و آشامیدن در حال حاضر به میان می آید، با چه اصولی زندگی می کنید؟
لئون بریجز، اگر مردی بدون کشور نباشد، به ندرت مردی است. این مرد 33 ساله که در جنوب بزرگ شده است و فورت ورث، تگزاس را خانه میخواند، از استرالیا بزرگنمایی کرده است، جایی که او در اوز تور بیکران خود را آغاز کرده است. شاید بهتر باشد که آن را تور بیپایان بنامیم: او از فوریه در جادهها بوده و از رکورد 2021 خود پشتیبانی میکند. صدای جویندگان طلا. و صادقانه بگوییم، تیم بریجز از خود میپرسد که آیا “رژیم غذایی واقعی” حتی مناسب است یا خیر – او به ویسکی علاقه دارد و برای لذت غذا میخورد. کالری شماری؟ واقعاً چیز او نیست.
پل های لئون: خانواده من اهل نیواورلئان هستند، بنابراین من واقعاً تونستم از این غذاها لذت ببرم. و من واقعاً به همه غلات و آب نبات های شیرین علاقه داشتم، اما متأسفانه مادرم علاقه ای به خوردن غذاهای ناسالم نداشت، بنابراین سعی کرد در بزرگ شدن ما غذاهای سالم بخوریم.
پس غلات قند مورد علاقه شما چه بود؟
مامانت بجاش چی پخت؟
اولین باری که با یک غذای عالی شگفت زده شدید را به یاد دارید؟
چیزی که در مورد افرادی که موفقیت و شهرت را تجربه می کنند، این است که شما در معرض غذاهای واقعاً عالی قرار می گیرید. با بودن در این دنیا احساس می کنم کامم قطعا بهتر شده است.
اما او را وادار به صحبت کنید و اینجا چیزهای زیادی وجود دارد: به دلیل تأخیر در سفر و زیاده روی در لذیذ، وقتی او به خانه بازمی گردد، تنها چیزی که می خواهد صبح های آرام و غذای راحت با تگزاس است. و همینطور GQ وارد فلسفه او شد و به طور مستقیم از سختی های یک سبک زندگی که بیشتر با گاز گرفتن سر از خفاش مرتبط است تا جویدن سالاد خرد شده، همراه شد.
بزرگ میشوی، از خانه بیرون میروی، شروع میکنی به اجرای نمایش. رژیم غذایی شما با بزرگسالی چگونه تغییر می کند؟
سنگریزه های میوه ای مربای من بود. هنوز هست. [Laughs.]
اوه، آره این مزخرف من است.
او بلغور جو دوسر و خامه گندم درست می کرد – این مورد مورد علاقه من بود. او کاملاً آن را می کشد. سعی میکنم خودم درستش کنم، اما جادوی این که مادرم چطور این کار را میکند را نداشت.
بزرگ به صدف.
نوازندگان، ما همیشه در حال حمل و نقل هستیم، بنابراین حفظ یک رژیم غذایی سالم واقعاً سخت است. برای مدت طولانی، به چیزی که می خوردم بی توجه بودم – تا اینکه شروع به افزایش وزن کردم. این فقط به عنوان یک خواننده R&B جذاب نیست. مثل اینه که، تری سونگز و کریس براون، شما نمی توانید تمام عضلات شکم را داشته باشید. [Laughs.] من قبلاً واقعاً به ویسکی علاقه داشتم و با گذشت زمان فقط به این دلیل وزنم اضافه شد. من فقط هر چی می خورم و بنابراین سعی میکنم این روزها حواسم به چیزی باشد که میخورم – حدس میزنم همه چیز فقط به تعادل مربوط میشود. روزهایی هست که سعی می کنم از کربوهیدرات ها اجتناب کنم. اما هرازگاهی دوست دارم برگر یا غذاهای مزخرف بخورم.
خام؟ بخارپز شده؟ پخته شده؟
جی کیو: با بزرگ شدن در لوئیزیانا و تگزاس، غذا خوردن در خانواده شما چگونه بود؟ درگیر چه بودی؟
من در کودکی در نیواورلئان صدف داشتم. در نیواورلئان، چیز صدف پخته شده است. اما من صدف خام را بیش از آن دوست دارم. اولین بار بود که صدف خام داشتم [in New York]، من کاملاً عاشق آن بودم.
بله، جالب است، زیرا آنها در تگزاس، به ویژه در فورت ورث بزرگ شده اند، در ترکیب غذای واقعا خوب کند بوده اند. فلفل قرمز [the casual dinning chain] اوج بود خریدم متفاوت بود [record] برچسب ها، و من برای اولین بار به نیویورک رفتم. آخورهای من، مرا به این محل صدف کوچک بردند و من برای اولین بار در آن زمان صدف داشتم و تازه قلاب شدم.